Nyheder fra foreningen

Nye tal fra Facilitetsdatabasen viser en lille stigning i antallet af idræts- og fritidsfaciliteter

Den første komplette opdatering af Facilitetsbasen viser stor stabilitet og en lille stigning i det samlede antal idrætsfaciliteter i Danmark.

Læs mere
IFFD byder velkommen til to nye medlemmer

Fredericia og Aarhus Kommune har i løbet af sommeren indmeldt sig som nye medlemmer af IFFD.

Læs mere
Roland Christiansen indtræder i IFFDs forretningsudvalg

Gitte Nørgaard træder tilbage fra IFFDs forretningsudvalg og erstattes af Roland Christiansen fra DGI Huset Vejle.

Læs mere
Mød IFFD på Idrætsmødet

Når Aalborg i slutningen af august danner ramme om Idrætsmødet, står IFFD klar med et spændende konferenceprogram. Så læs med her og bliv  klogere på, hvad vi har på programmet af interessante emner. 

Læs mere
Uddannelsestilbud i efteråret 2019

Idrættens Udviklingscenter udbyder i efteråret tre forskellige uddannelsesforløb, der er målrettet ansatte i idræts- og fritidsfacilitetbranchen. 

Læs mere
IFFD inviterer til nyt seminar om kunstgræs

Sæt kryds i kalenderen d. 12. november, hvor vi i samarbejde med Kommunernes Landsforening (KL) og Lokale og Anlægsfonden (LOA) inviterer til kunstgræsseminar i Silkeborg.

Læs mere
Idræt på vrangen: Det talte vi om

Der var masser af spændende ting på programmet, da IFFD var medarrangør af seminaret Idræt på vrangen i Kokkedal. Læs mere om indholdet og hent slides fra alle oplægsholderne lige her. 

Læs mere
Idræt på vrangen – hvad skal vi tale om?

Hvordan får vi idrætten ud i byens rum? Kan klimatilpasning hjælpe på vej? Og er der noget særligt på færde i forstæderne? Det er nogle af de ting, vi skal diskutere den 7. maj i Kokkedal, hvor IFFD, FOA og Klimatilpasning Kokkedal inviterer til gratis seminar.

Læs mere
Slideshows fra IFFD-konference - find dem her

Der var masser af spændende ting på programmet, da IFFD i forrige uge var vært for en større branchekonference i Fredericia. Her snakkede vi blandt andet bæredygtighed, analyseredskaber og inklusion af socialt udsatte. Herunder finder du slideshows fra alle oplægsholderne.

Læs mere
IFFD og IUC sætter fokus på uddannelse

Jane Jegind og Klaus Frejo var to af deltagerne i en større paneldebat om uddannelse under IFFD-konferencen på SportsFair. Umiddelbart efter debatten fangede vi de to hovedpersoner til en snak om vigtigheden ved at sætte uddannelse endnu mere på dagsordenen. Se med her. 

Læs mere
Viser 1 til 10 af 30 (3 sider)