Nyheder fra foreningen

Gratis seminar: Idræt på vrangen

IFFD er medarrangør af seminaret "Idræt på vrangen", som finder sted i Kokkedal den 7. maj. Her skal vi kigge nærmere på, hvordan vi får idrætten ud af byens rum, og til det formål får vi besøg af en række interessante oplægsholdere.

Læs mere
Hollænderne kommer! Mød dem på SportsFair

Start ups, viden og entreprenørskab fra den hollandske idrætssektor indtager scenen på fagmessen SportsFair i Fredericia den 20.-21. marts i et samlet fremstød som idrætsrelaterede danske start ups og virksomheder muligvis kunne lade sig inspirere af. Idrætsrelateret innovation har nemlig stort potentiale såvel i Holland som i Danmark.

Læs mere
Dansk virksomhed vil komme ledige haltider til livs

Det går rigtig fint for danske WannaSport, som tilbyder booking-muligheder for en lang række danske idræts- og fritidsfaciliteter. Deres mission indebærer ønsker om reduktion af ledige haltider til et absolut minimum, mens de også tilstræber at få flere danskere til at dyrke idræt.

Læs mere
SportsFair-udstillere vil vise nye produkter frem

A-Sport og TRESS er to af en lang række udstillere, du kan møde på SportsFair 2019. Begge virksomheder har været på messen flere gange, men de glæder sig stadig til at komme til Fredericia og vise en række nye og velkendte produkter frem.

Læs mere
LOA Live på SportsFair: Det handler om svømmebade

Lokale og Anlægsfonden inviterer til LOA Live Session på SportsFair, hvor det skal handle om udvikling af fremtidens svømmeanlæg i Danmark.

Læs mere
Klaus Frejo: Det skal handle mere om mennesker og mindre om mursten

Når snakken falder på uddannelse inden for idræts- og fritidssektoren, vil Klaus Frejo, direktør i Idrættens Udviklingscenter, gerne slå et slag for, at det skal handle mere om mennesker og mindre om mursten.  

Læs mere
Få inspiration til en sund 3. halvleg på SportsFair

Det kommer til at handle om sund kost og alternative måder at udnytte faciliteter på, når Conni Einfeldt indtager køkkenet til SportsFair 2019. 

Læs mere
SportsFair sætter fokus på e-sport

Som SportsFair-deltager får du rig mulighed for at opleve e-sport og gaming på første parket, når MESSE C inden længe åbner dørene for dette års brancheudstilling i Fredericia. 

Læs mere
Idræts- og fritidsfaciliteter som et bæredygtigt samlingspunkt

Hvordan udvikler og drifter vi vores idræts- og fritidsfaciliteter, så de i fremtiden bliver et endnu stærkere samlingspunkt for lokalbefolkningen? 

Læs mere
IFFD-formand: Derfor er SportsFair vigtig for os

Jane Jegind ser frem mod SportsFair og IFFDs branchekonference, hvor der sættes fokus på FNs verdensmål i forhold til idræts- og fritidssektoren.

Læs mere
Viser 1 til 10 af 21 (3 sider)