Nyheder fra foreningen

Uddannelsestilbud i efteråret 2019

Idrættens Udviklingscenter udbyder i efteråret tre forskellige uddannelsesforløb, der er målrettet ansatte i idræts- og fritidsfacilitetbranchen. 

Læs mere
IFFD inviterer til nyt seminar om kunstgræs

Sæt kryds i kalenderen d. 12. november, hvor vi i samarbejde med Kommunernes Landsforening (KL) og Lokale og Anlægsfonden (LOA) inviterer til kunstgræsseminar i Silkeborg.

Læs mere
Idræt på vrangen: Det talte vi om

Der var masser af spændende ting på programmet, da IFFD var medarrangør af seminaret Idræt på vrangen i Kokkedal. Læs mere om indholdet og hent slides fra alle oplægsholderne lige her. 

Læs mere
Idræt på vrangen – hvad skal vi tale om?

Hvordan får vi idrætten ud i byens rum? Kan klimatilpasning hjælpe på vej? Og er der noget særligt på færde i forstæderne? Det er nogle af de ting, vi skal diskutere den 7. maj i Kokkedal, hvor IFFD, FOA og Klimatilpasning Kokkedal inviterer til gratis seminar.

Læs mere
Slideshows fra IFFD-konference - find dem her

Der var masser af spændende ting på programmet, da IFFD i forrige uge var vært for en større branchekonference i Fredericia. Her snakkede vi blandt andet bæredygtighed, analyseredskaber og inklusion af socialt udsatte. Herunder finder du slideshows fra alle oplægsholderne.

Læs mere
IFFD og IUC sætter fokus på uddannelse

Jane Jegind og Klaus Frejo var to af deltagerne i en større paneldebat om uddannelse under IFFD-konferencen på SportsFair. Umiddelbart efter debatten fangede vi de to hovedpersoner til en snak om vigtigheden ved at sætte uddannelse endnu mere på dagsordenen. Se med her. 

Læs mere
IFFD-formand: SportsFair var en stor succes

Jane Jegind kigger tilbage på sidste uges SportsFair med stor glæde. Her var IFFD ud over en summende messestand vært for et spændende konferenceprogram, som tiltrak omkring 150 personer fra hele landet.

Læs mere
Hollænderne kommer! Mød dem på SportsFair

Start ups, viden og entreprenørskab fra den hollandske idrætssektor indtager scenen på fagmessen SportsFair i Fredericia den 20.-21. marts i et samlet fremstød som idrætsrelaterede danske start ups og virksomheder muligvis kunne lade sig inspirere af. Idrætsrelateret innovation har nemlig stort potentiale såvel i Holland som i Danmark.

Læs mere
Dansk virksomhed vil komme ledige haltider til livs

Det går rigtig fint for danske WannaSport, som tilbyder booking-muligheder for en lang række danske idræts- og fritidsfaciliteter. Deres mission indebærer ønsker om reduktion af ledige haltider til et absolut minimum, mens de også tilstræber at få flere danskere til at dyrke idræt.

Læs mere
SportsFair-udstillere vil vise nye produkter frem

A-Sport og TRESS er to af en lang række udstillere, du kan møde på SportsFair 2019. Begge virksomheder har været på messen flere gange, men de glæder sig stadig til at komme til Fredericia og vise en række nye og velkendte produkter frem.

Læs mere
Viser 1 til 10 af 26 (3 sider)