IFFD kickstarter nyt netværk for kommunale embedsmænd på idræts- og fritidsområdet

IFFD kickstarter nyt netværk for kommunale embedsmænd på idræts- og fritidsområdet

Flere end 25 kommuner var samlet i Kolding den 14. marts, hvor IFFD præsenterede tankerne bag et nyt netværk for kommunale embedsmænd.

IFFD har i en årrække drevet et netværk for fritidschefer med stor succes.

På opfordring fra en række kommuner tog IFFD i starten af 2024 initiativ til at oprette et lignende netværk for kommunale embedsmænd på idræts- og fritidsområdet med det formål at skabe plads til videndeling på tværs af kommunegrænser.

Netværket blev kickstartet på et opstartsmøde i Kolding den 14. marts, hvor der udover en masse snak om netværk også blev tid til et par spændende oplæg om bevægelse og trivsel fra Knud Ryom fra Institut for Folkesundhed ved Aarhus Universitet samt ved Peter Forsberg og Maja Pilgaard fra Idrættens Analyseinstitut.

Efter de interessante oplæg faciliterede IFFD en proces, hvor de mere end 40 deltagere kunne komme med ønsker og indspark til det nye netværk. Deltagerne besluttede i den forbindelse at nedsætte en styregruppe, som i den nærmeste fremtid skal fastlægge de endelige rammer for netværket.

Når rammerne og de fremtidige mødedatoer er på plads, vil netværket være åbent og tilgængeligt for embedsmænd og konsulenter på idræts- og fritidsområdet fra alle landets kommuner.

De endelige rammer forventes at være klar primo april 2024.

Til den tid kan du læse mere om netværket her på www.iffd.dk, på LinkedIn og i vores nyhedsbreve.

 


Casper Holm Skrevet af Casper Holm