Henrik Hvidesten: Tak for et godt årsmøde

Henrik Hvidesten: Tak for et godt årsmøde

Der blev stillet spørgsmålstegn ved kommunernes rolle i fremtidens idrætssektor, da IFFD i slutningen af marts afviklede årsmøde i Holbæk Sportsby.

Hvad bliver kommunernes rolle i fremtidens idrætssektor?

Sådan lød det overordnede spørgsmål for IFFDs årsmøde 2023, som blev afviklet med stor succes i Holbæk Sportsby.

Flere end 100 deltagere fra mere end 25 forskellige kommuner havde fundet vej til Midtsjælland for at netværke og lade sig inspirere af dagens program.

Programmet bød på interessante oplæg fra fremtidsforsker, Bugge Holm Hansen, og Holbæk-borgmester, Christina Krzyrosiak Hansen.

Derudover havde IFFDs Forretningsudvalg forberedt oplæg omkring en række presserende kommunalpolitiske udfordringer i relation til idræts- og fritidsområdet.

En egentlig konklusion på det overordnede spørgsmål blev tilhørerne og oplægsholderne aldrig enige om, men det er ifølge IFFD-formand, Henrik Hvidesten, heller ikke det vigtigste.

- IFFDs årsmøde skal bruges til at samle og dele erfaringer på tværs af kommunegrænser. Det er hvad, vi er sat i verden for. Vi skal agere bindeled imellem de danske kommuner og tillade dem at finde inspiration hos hinanden. Det synes jeg, vi fik gjort, selvom vi måske ikke blev enige om et enkelt svar på spørgsmålet om kommunernes rolle på fremtidens idrætsområde. Jeg glæder mig i hvert fald over de mange debatter og vil på Forretningsudvalgets vegne gerne takke for en spændende dag i idrættens tegn.

Se billeder fra årsmødet lige her:










 


Casper Holm Skrevet af Casper Holm