SportsFair-udstillere vil vise nye produkter frem

SportsFair-udstillere vil vise nye produkter frem

Der er meget andet på programmet end konferenceindhold og oplæg, når MESSE C er vært for dette års SportsFair den 20. - 21. marts i Fredericia.

For selvom SportsFair i år går nye veje og lægger vægt på trends, innovation og viden om sektoren, kommer der også en masse spændende virksomheder og viser sine produkter frem.

To af disse er A-Sport og TRESS. Begge virksomheder er leveringsdygtige inden for idrætsudstyr i et utal af former, og de glæder sig meget til at komme til SportsFair og vise en række nye produkter for de besøgende messegæster.

- Vi har planlagt et par nye tiltag til SportsFair i år. Det drejer sig i høj grad om tiltag og produkter inden for bevægelsesgenren. Noget, vi håber kommer til at passe med messens fokus på e-sport, fortæller Peter Balle, salgskonsulent hos A-Sport.

- Derudover vil vi gerne vise, hvordan man kan udnytte haller og døde arealer endnu bedre. Og det vil vi gøre gennem en række produkter, der har fokus på motorik og bevægelse, fortsætter han.

Kom og spil med
Hos TRESS ser man også frem til SportsFair, som direktør, Simon Jakobsen, anser som et helt oplagt sted at fremvise sine produkter.

- Der kommer altid en masse spændende mennesker til SportsFair, så vi glæder os meget. Her er TRESS kendt som den brede leverandør, og derfor er det også planen, at vi tager et stort udvalg af vores sortiment med, lyder det fra Simon, som godt vil love, at der bliver gang i den på TRESS’ stand.

De har nemlig allieret sig med en anden messeudstiller - den hollandske start-up, you.fo, der har udviklet et prisvindende sportspil, hvor man skal gribe og kaste en aerodynamisk ring med speciallavede stænger.

Det vil TRESS, you.fo og det danske you.fo-forbund gerne vise i levende live. Som besøgende kan man derfor få en på opleveren, samtidig med at man kan dykke ned i de senest nye produkter.

Ud over de nye produkter og spændende løsninger står både A-Sport og TRESS også parat med en kop friskbrygget kaffe og vigtig viden i forhold til, hvordan vores idræts- og fritidsfaciliteter udnyttes endnu bedre. Så kig forbi SportsFair den 20. og 21. marts i MESSE C i Fredericia. Vi ses.


Skrevet af IFFD