Roland Christiansen indtræder i IFFDs forretningsudvalg

Roland Christiansen indtræder i IFFDs forretningsudvalg

Der er sket en mindre rokade i IFFDs forretningsudvalg i første halvdel af august. Ud er gået Gitte Nørgaard fra Arena Randers og ind er kommet Roland Christiansen, Direktør i DGI Huset Vejle.

Gitte har det seneste års tid haft travlt med opførelsen af Multiarena Randers og på den baggrund har hun set sig nødsaget til at trække stikket i IFFD-regi.

Roland Christiansen overtager derfor Gittes plads i forretningsudvalget. Der har han siddet som suppleant det seneste år, og han glæder sig til at trække i arbejdstøjet og bidrage til at gøre en forskel på idræts- og fritidsfacilitetsområdet.

- Jeg er rigtig glad for at være indtrådt i forretningsudvalget. IFFD er den helt afgørende spiller, når vi snakker idræts- og fritidsfaciliteter, og der findes mange områder, hvor vi kan gøre en forskel. Det glæder jeg mig rigtig meget til at komme i gang med, siger Roland Christiansen, som ikke havde behov for megen betænkningstid, da telefonen ringede.

- Min interesse for idrætten og for idræts- og fritidsfaciliteter har altid været der. Jeg brænder for området og for dets nytte for fællesskabet. Derfor var jeg heller ikke i tvivl, da jeg blev spurgt, om jeg ville være med. Selvfølgelig ville jeg det.

Når det kommer til nogle af konkrete områder, hvor Roland Christiansen glæder sig til at trække i arbejdstøjet, nævner han op til flere eksempler.

Han glæder sig til at sætte fokus på behovet for uddannelse og kompetenceudvikling, og så ser han frem til at kvalificere debatten om, hvordan ressourcerne bruges bedst muligt.

- Det er helt afgørende, at vi bruger de knappe ressourcer, der findes på området, på en velfunderet og fornuftig måde. Det kan vi i IFFD blandt andet biddrage til, og det glæder jeg mig rigtig meget til at dykke ned i, forklarer han.

Med Roland Christiansen består IFFDs forretningsudvalg nu af følgende personer:

Jane Jegind (Formand)
Lene Dybdal (1. Næstformand)
Holger Kortbek (2. Næstformand)
Peter Nyegaard Jensen (A-medlem)
Carl Christian Ebbesen (A-medlem)
Evald Lange Rise (A-medlem)
Rune Bille (B-medlem)
Niels Bækgård (B-medlem)
Roland Christiansen (B-medlem)

Du kan læse mere om forretningsudvalgsmedlemmerne og deres baggrund lige her.


Casper Holm Skrevet af Casper Holm