Slideshows fra IFFD-konference - find dem her

Slideshows fra IFFD-konference - find dem her

Der var masser af spændende ting på programmet, da IFFD i forrige uge var vært for en større branchekonference i Fredericia. 

Her snakkede vi blandt andet bæredygtighed, analyseredskaber og inklusion af socialt udsatte. I denne artikel finder du slideshows fra alle oplægsholderne.

Onsdag den 20. marts var Bjarne Ibsen fra Syddansk Universitet første mand på talerstolen. Med udgangspunkt i de 17 verdensmål gav han perspektiver på idrætssektoren, bæredygtighed og de vigtigste trends i de kommende år. Se Bjarnes præsentation her.

Efter Bjarne Ibsen var det Thomas Wilkens tur til at fortælle om bæredygtighed i idrætsfaciliteter under titlen ”Sustainable Sport - requirements for infrastructure and urban development”. Præsentationen finder du her.

Dernæst var vi vidner til en spændende debat om innovation og entreprenørskab inden for facilitetslandskabet med deltagelse af Alex Zurita fra Sports Tech Hub i London samt Arno Hermans fra Sports Experience i Eindhoven. Se Alex’ præsentation her.

Peter Forsberg fra IDAN var første mand på scenen torsdag morgen. Her gjorde han os alle klogere på, hvordan man skaber drift af idrætsfaciliteter, som sikrer et bæredygtigt samlingspunkt i lokalsamfundet. Kig med her.

Konferencens sidste del omhandlende kapacitetsanalyse. I Aalborg Kommune har man i efterhånden nogle år anvendt digital teknologi til at analysere brugen af idrætsfaciliteter for at opnå den bedst mulige udnyttelse af faciliteterne. Det gav Erik Kristensen en række interessante eksempler, som du kan finde her.

Oskar Wodschou Theilmann Mile fortalte i forlængelse heraf, hvordan Gladsaxe Kommune finder frem til og bruger belægningstal fra videoovervågningsanlæg. Se Oskars præsentation her.


Skrevet af IFFD