LOA Live på SportsFair: Det handler om svømmebade

LOA Live på SportsFair: Det handler om svømmebade

At der er masser af spændende ting på programmet til SportsFair, er efterhånden ikke længere en hemmelighed. Som deltager vil man således kunne give sig i kast med en lang række forskellige oplæg, ligesom man kan opleve en masse interessante udstillere.

Torsdag den 21. marts fra 12.30-15.00 faciliterer Lokale og Anlægsfonden eksempelvis en spændende snak om fremtidens svømmeanlæg i Danmark. Live-sessionen er blevet til virkelighed ud fra ønsket om at løfte det generelle vidensniveau og for at styrke kommunernes muligheder for at skabe bæredygtige, fremtidssikrede og succesfulde vandprojekter.

LOA Fonden estimerer i den forbindelse, at der inden for en 5-årig tidshorisont vil blive investeret mere end 2 mia. kroner i svømmeanlæg. Men en svømmehal er ikke bare en svømmehal.

Ingen andre idrætsfaciliteter er så dyre i etablering og drift som svømmehallen. Det er en teknisk kompliceret facilitet, der kan sammenlignes med en avanceret industribygning med ekstraordinært store krav til indeklimaet.

Samtidig er det en kæmpe udfordring at tilfredsstille brugernes behov, da der er stor forskel på brugernes ønsker til aktiviteter og funktioner.

De senere års projekter på området viser en udvikling af aktiviteter og brugergrupper og illustrerer en bred palet af vandanlægstypologier, der rummer alt fra leg, konkurrence, motion, wellness, styrketræning, padlesport, dykning og vandtilvænning.

Alle disse ting og meget mere vil være på dagsordenen, når LOA Live løber af stablen til SportsFair 2019. Nedenfor kan du se hele det spændende program. Vi ses!


Skrevet af IFFD