IFFD-formand: Derfor er SportsFair vigtig for os

IFFD-formand: Derfor er SportsFair vigtig for os

Hvis du har besøgt vores hjemmeside eller sociale medier i de seneste par uger, er du formentlig faldet over en række artikler, der sætter fokus på IFFDs konferenceprogram til SportsFair 2019. 

I disse artikler kan du læse om vigtige emner som bæredygtighed, uddannelse og inklusion. På vores konference skal vi med udgangspunkt i FNs verdensmål nemlig berøre en masse interessante vinkler på idræts- og facilitetsområdet, og det er noget IFFD-formand, Jane Jegind, glæder sig til. 

- SportsFair er en glimrende platform til at undersøge og blive klogere på, hvad der rører sig inden for vores sektor. Her får man mulighed for at møde ligesindede og for at tale om, hvordan vi skaber udvikling, og hvordan vi udnytter vores faciliteter endnu bedre. 

Af den grund argumenterer IFFD-formanden for, at SportsFair er et uformelt mødested for hele sektoren. Det betyder, at man som deltager kan se frem til at blive klogere på en række vigtige emner, ligesom man også kan netværke og opleve en masse spændende udstillere. 

- SportsFair fungerer som en virkelig god platform i forhold til at udvikle erfaringer samt diskutere fremtiden, og det glæder vi os rigtig meget til i IFFD, fortæller Jane Jegind. 

På selve konferencen vil fokus som nævnt være på FNs verdensmål, og hertil har IFFD inviteret en række danske og internationale eksperter inden for området. Håbet for konferencen er i den forbindelse, at man kan inspirere embedsfolk og beslutningstagere ved at sætte en række vigtige og nye emner på dagsordenen. 

-  Ved at fokusere på FNs verdensmål vil vi gerne belyse området og problematikken med nye briller. Vi vil gerne vise og diskutere, hvordan man kan skabe udvikling inden for facilitetsområdet og samtidig gøre det på en måde, som måske er anderledes, end man tidligere har været vant til.

- Det vil vi gerne, da sektoren er i rivende udvikling, og hvis vi skal stå bedre rustet i forhold til fremtiden, er det vigtig at italesætte de her emner. Der er ingen tvivl om, at der ligger en vigtig opgave i forhold til f.eks. at imødekomme borgernes ønsker og behov, og det håber vi at kunne give et vigtig indspark til på vores konference, lyder det fra IFFD-formanden. 

Hele herligheden løber af stablen den 20.-21. marts i MESSE C i Fredericia. Vil du gerne vide mere om, hvad der helt konkret er på dagsordenen, kan du se vores konferenceprogram her. Vi ses til SportsFair 2019!


Skrevet af IFFD