IFFD

Professionel idræt i kommunale faciliteter

Kort resume fra temadag om Professionel idræt i kommunale faciliteter.

Læs mere
Otte nye anbefalinger til fremtidens idrætsfaciliteter

SDU dannede onsdag den 11. september ramme om afslutningen på et stort forskningsprojekt, hvor der blev givet otte overordnede anbefalinger til fremtidens idrætsfaciliteter.

Læs mere
Nye tal fra Facilitetsdatabasen viser en lille stigning i antallet af idræts- og fritidsfaciliteter

Den første komplette opdatering af Facilitetsbasen viser stor stabilitet og en lille stigning i det samlede antal idrætsfaciliteter i Danmark.

Læs mere
IFFD satte fokus på idræts- og fritidsfaciliteterne til Idrætsmødet

Som repræsentant for mange af de danske idræts- og fritidsfaciliteter satte IFFD fokus på en række vigtige emner, da det første Idrætsmøde fandt sted i Aalborg i sidste uge.

Læs mere
IFFD byder velkommen til to nye medlemmer

Fredericia og Aarhus Kommune har i løbet af sommeren indmeldt sig som nye medlemmer af IFFD.

Læs mere
Roland Christiansen indtræder i IFFDs forretningsudvalg

Gitte Nørgaard træder tilbage fra IFFDs forretningsudvalg og erstattes af Roland Christiansen fra DGI Huset Vejle.

Læs mere
IFFD bidrager til afslutningskonference om fremtidens idrætsfaciliteter

Når IDAN og CISC til september inviterer til afslutningskonference for forskningsprojektet 'Fremtidens Idrætsfaciliteter', har IFFD tre forretningsudvalgsmedlemmer på talerstolen. 

Læs mere
Mød IFFD på Idrætsmødet

Når Aalborg i slutningen af august danner ramme om Idrætsmødet, står IFFD klar med et spændende konferenceprogram. Så læs med her og bliv  klogere på, hvad vi har på programmet af interessante emner. 

Læs mere
Sekretariatet holder ferielukket

Sommerferien er over os, og det betyder, at vores sekretariatet og telefoner holder ferielukket i uge 29 og 30. Vi er tilbage på kontoret mandag den 29. juli. Rigtig god sommerferie.

Læs mere
Uddannelsestilbud i efteråret 2019

Idrættens Udviklingscenter udbyder i efteråret tre forskellige uddannelsesforløb, der er målrettet ansatte i idræts- og fritidsfacilitetbranchen. 

Læs mere
IFFD inviterer til nyt seminar om kunstgræs

Sæt kryds i kalenderen d. 12. november, hvor vi i samarbejde med Kommunernes Landsforening (KL) og Lokale og Anlægsfonden (LOA) inviterer til kunstgræsseminar i Silkeborg.

Læs mere
Idræt på vrangen: Det talte vi om

Der var masser af spændende ting på programmet, da IFFD var medarrangør af seminaret Idræt på vrangen i Kokkedal. Læs mere om indholdet og hent slides fra alle oplægsholderne lige her. 

Læs mere
Studietur: FSB-messen i Köln

I samarbejde med Dansk Svømmebadsteknisk Forening inviterer IFFD på studietur til FSB-messen i Köln, som foregår fra tirsdag den 5. november til torsdag den 7. november.

Læs mere
Idræt på vrangen – hvad skal vi tale om?

Hvordan får vi idrætten ud i byens rum? Kan klimatilpasning hjælpe på vej? Og er der noget særligt på færde i forstæderne? Det er nogle af de ting, vi skal diskutere den 7. maj i Kokkedal, hvor IFFD, FOA og Klimatilpasning Kokkedal inviterer til gratis seminar.

Læs mere
Kunstgræs temadag 2.0

Sæt et stort kryds i kalenderen d. 12. november 2019.

Her er IFFD værter for et nyt kunstgræsseminar i samarbejde med Kommunernes Landsforening (KL), Lokale og Anlægsfonden (LOA) og Groundsman Association Denmark (GAD).

Temadagen afholdes på Silkeborg Stadion.

Læs mere
Slideshows fra IFFD-konference - find dem her

Der var masser af spændende ting på programmet, da IFFD i forrige uge var vært for en større branchekonference i Fredericia. Her snakkede vi blandt andet bæredygtighed, analyseredskaber og inklusion af socialt udsatte. Herunder finder du slideshows fra alle oplægsholderne.

Læs mere
IFFD og IUC sætter fokus på uddannelse

Jane Jegind og Klaus Frejo var to af deltagerne i en større paneldebat om uddannelse under IFFD-konferencen på SportsFair. Umiddelbart efter debatten fangede vi de to hovedpersoner til en snak om vigtigheden ved at sætte uddannelse endnu mere på dagsordenen. Se med her. 

Læs mere
IFFD-formand: SportsFair var en stor succes

Jane Jegind kigger tilbage på sidste uges SportsFair med stor glæde. Her var IFFD ud over en summende messestand vært for et spændende konferenceprogram, som tiltrak omkring 150 personer fra hele landet.

Læs mere
Hollænderne kommer! Mød dem på SportsFair

Start ups, viden og entreprenørskab fra den hollandske idrætssektor indtager scenen på fagmessen SportsFair i Fredericia den 20.-21. marts i et samlet fremstød som idrætsrelaterede danske start ups og virksomheder muligvis kunne lade sig inspirere af. Idrætsrelateret innovation har nemlig stort potentiale såvel i Holland som i Danmark.

Læs mere
Dansk virksomhed vil komme ledige haltider til livs

Det går rigtig fint for danske WannaSport, som tilbyder booking-muligheder for en lang række danske idræts- og fritidsfaciliteter. Deres mission indebærer ønsker om reduktion af ledige haltider til et absolut minimum, mens de også tilstræber at få flere danskere til at dyrke idræt.

Læs mere
Viser 1 til 20 af 37 (2 sider)